Geheel onverwacht, maar niet minder spannend! Dat is de Samsung Galaxy Ace. Samungs”s nieuwste smartphone nestelt zich direct onder grote broer Galaxy S en is een bijzonder interessante aanbieding. De Galaxy Ace combineert uitstekende hardware met een stijlvol uiterlijk en compacte afmetingen. Op deze pagina zullen we u uitgebreid het laatste nieuws over de Samsung Galaxy Ace brengen. Inclusief video en fotomateriaal, specs en natuurlijk een uitgebreide review zodra we de Galaxy Ace in handen hebben.

Eerste videoreview Samsung Galaxy Ace duikt op

In Engeland hebben onze collega”s van Three hun hand weten te leggen op de gloednieuwe Galaxy Ace van Samsung. Deze 3,5 inch smartphone is een onverwachte nieuwe Android smartphone die het beste van de Samasung Galaxy reeks combineert tot een compacte en complete smartphone. Met een 5 megapixel camera, Android 2.2+, een snelle 800Mhz processor en de Samsung TouchWiz interface maken de Galaxy Ace tot een bijzonder interessante smartphone met waarschijnlijk een scherpe prijs!

Hieronder hebben we voor u alvast de eerste videoreview geplaatst zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Ace. Spoedig zullen we u de volledige geschreven review tonen.

Samsung Galaxy AceSamsung Galaxy AceSamsung Galaxy AceSamsung Galaxy AceSamsung Galaxy AceSamsung Galaxy Ace