Samsung Galaxy is een naam die we al kenden. En die bekendheid zal alleen maar toenemen nu de nieuwste Galaxy S I9000 op de markt is. Met deze serie van Android toestellen heeft Samsung een stevig voet aan de grond gekregen in de wereld van de betaalbare smartphones. Natuurlijk is de Samsung Galaxy S op dit moment helemaal hot. Maar wat ging er vooraf aan dit topmodel van de Galaxy serie? Deze solide reeks Android smartphones heeft namelijk meer pijlen op haar boog dan alleen de Galaxy S. Bijvoorbeeld de Galaxy I5800 Apollo en I7500. Deze toestellen hebben hun sporen reeds verdiend. Hoewel minder geavanceerd dan de Galaxy S I9000, zijn het prima smartphones gebleken die nog steeds goed verkopen.

In gedeelte willen we een completer beeld geven van de verschillende Samsung Galaxy toestellen en wat hun onderlinge verschillen zijn. Daarnaast kijken we ook kort naar de toekomst van de Galaxy reeks. Zo krijgt u een beter beeld van de oorsprong van de Samsung Galaxy S GSM. De verschillende toestellen vindt u via het menu onder Samsung Galaxy Smartphones

De toekomst van de Samsung Galaxy?

Gezien het succes van de huidige Samsung Galaxy reeks zullen er ongetwijfeld uitbreidingen van de familie volgen. Geruchten spreken van een nieuwe Galaxy 5 en een Samsung Galaxy tablet-pc. Verwacht wordt dat Samsung tegen het einde van de zomer meer los zal laten over uitbreidingen van de Galaxy reeks. Natuurlijk houden wij u op de hoogte en zullen we zo snel mogelijk een review plaatsen van deze modellen.

-UPDATE-

Zoals we u hierboven al meldde is vandaag, 24 augustus, de Samsung Galaxy 5 officieel aangekondigd. Samsung brengt deze mobiele telefoon uit onder de naam Samsung Galaxy Europa. De Galaxy Europa zal net als de Galaxy S beschikken over Android 2.1, swype technologie en een breed scala geïnstalleerde apps zoals youtube, google Talk en Layar. De connectiviteit is op de Galaxy Europa ook prima in orde met WiFi en HSDPA/3G. Een 2,8 inch Touchscreen maakt de Galaxy Europa wat compacter dan de Samsung Galaxy S. Zodra wij de Samsung Galaxy Europa in handen hebben zullen we een uitgebreide review plaatsen.