Gisteren is Samsung begonnen met het uitrollen van de Android 12 en One UI 4 upgrade voor de Galaxy S21 telefoons die aan het beta-programma deelnamen. Deze toestellen ontvangen de publieke versie van de software. Voor de overige gebruikers in Nederland en België is het nog even geduld hebben op deze upgrade.

Android 12 upgrade Galaxy S21

Eerder vermelden wij al dat de Galaxy S21 waarschijnlijk de upgrade in November zullen krijgen. De upgrade naar Android 12 en One UI 4. Gisteren is deze upgrade dus begonnen op een aantal beta toestellen. Het is goed nieuws te noemen dat Samsung begonnen is met de officiële Android 12 en One UI 4 firmware buiten het beta-programma. Helaas is dit op dit moment alleen mogelijk als je in Polen of Engeland woont.

Nederland en België

Een exacte datum is nog niet naar buiten gebracht. Omdat Nederlandse en Belgische toestellen niet aan het beta-programma mee konen doen is de upgrade op dit moment nog niet te installeren. Op dit moment kunnen we alleen wachten tot Samsung ook de upgrade naar Nederland en Belgie gaat uitrollen. Uit ervaring weten is te zeggen dat het soms enkele dagen duurt maar het kan ook wel tot 2 weken duren. Het aftellen kan beginnen!