Voor het eerst zijn er foto´s opgedoken van de Samsung Galaxy S22 Ultra. Wat opvalt is dat het design er een stuk anders uit ziet dan alle andere Galaxy S22 modellen, de S Pen blijft wel aanwezig.

Uitgelekte foto´s Galaxy S22 van Samsung

Tot op heden waren er alleen renders te vinden online van de Galaxy S22 Ultra. Echter heeft de redactie van FrontPageTech een mooie publicatie gedaan. Zij hebben namelijk foto´s van de Samsung Galaxy S22 Ultra naar buiten gebracht.  Wat ons gelijk op valt is de ontbrekende camera-eiland.  Wat tevens erg opvallen is aan de S22 Ultra is de aanwezigheid van een S Pen in een eigen slot.

Galaxy S22 Ultra foto
Galaxy S22 Ultra
S22 Samsung Galaxy Ultra Foto´s

Wanneer verkrijgbaar?

Nu we weten hoe de S22 Ultra van Samsung er uit ziet is het plaatje zo goed als compleet. We wisten namelijk al dat de Samsung Galaxy S22 Ultra beschikt over een Exynos 2200 processor – met AMD´s RDNA2 GPU. De accu lijkt dus behoorlijk veel op die van de S21 Ultra met een capaciteit van 5000 mAh.

De foto´s die online verschenen van de S22 Ultra zijn van het model in de kleur mat zwart. Er zouden waarschijnlijk in totaal vier kleurvarianten op de markt komen. Je kan straks kiezen uit de kleuren wit, rood, groen en mat zwart. De Galaxy S22 Ultra is straks de duurste telefoon uit de S22-serie door al haar extra features.

Wanneer kan ik de Samsung Galaxy S22 Ulta kopen? De verwachting is dat in Nederland de S22 Ulta verkrijgbaar zal zijn begin maart 2022. De onthulling van dit toestel zal begin februari zijn samen met andere modellen van Samsung.