Retourneren en Ruilen

Alle voorwaarden op een rij:

  • 14 dagen bedenktermijn, ingaande vanaf de dag na ontvangst van uw product.
  • Geld terug? Binnen 14 dagen na herroeping word het volledige aankoopbedrag teruggeboekt. (Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt).
  • U dient eerst via email een RMA formulier aan te vragen.Dat ontvangt u van ons via het e-mailadres wat bij ons bekend is.
  • De retourkosten zijn voor eigen rekening.
  • Is uw product kapot na 14 dagen? Dan heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw product.

Bedenktermijn en Retourtermijn

U dient te allen tijde de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden . U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. U heeft dus wel 14 dagen de tijd om te bedenken of u het product retour wilt sturen en hier melding van te maken. U dient dan wel binnen 14 dagen na deze melding het product retour te sturen. Stel u meldt het na 13 dagen, dan heeft u daarna 7 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

U dient ten alle tijden altijd een aankondiging te doen dat u een retour gaat sturen. U ontvangt dan een RMA formulier. Graag met vermelding van het bestelnummer en uw email adres. Dit kunt u doen via email via het contact formulier

Ook dient u het product goed te verpakken en het liefst in de originele verpakking. Beschadigde producten kunnen niet retour worden gezonden.

Wilt u uw geld terug?

  • Binnen 14 dagen na herroeping wordt het volledige aankoopbedrag teruggeboekt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Mocht het rekeningnummer onbekend zijn bij ons, dan nemen we contact met u op.
  • Bij zichtbare gebruikssporen of ontbrekende onderdelen heeft u geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijgt u van ons een deelvergoeding. Gelieve de artikelen in – indien redelijkerwijs mogelijk – originele verpakking terugsturen.
  • Zijn er ook uitzonderingen? Ja,die staan hierboven in dit artikel genoemd.
You have successfully subscribed!
This email has been registered