Samsung Galaxy A51 heeft problemen bij de Albert Heijn

Inderdaad! De titel klopt. Consumenten die een Samsung Galaxy A51 toestel hebben kunnen tegen problemen aanlopen wanneer ze hun dagelijkse boodschappen doen bij de Albert Heijn. Een combinatie van een Wi-Fi verbinding en telefoon laat de Galaxy A51 namelijk crashen bij de super. Dit blijkt uit een enorme golf aan meldingen die tegen dit probleem zijn aangelopen.

Problemen met de Samsung Galaxy A51

Wat eerst leek op een toeval is eigenlijk uitgelopen tot een enorme bug voor veel klanten. Online zijn er enorm veel reacties te vinden van gebruikers van de Galaxy A51 in combinatie met de Albert Heijn. Zo blijkt dat het toestel namelijk stelselmatig vastloopt zodra je in de buurt komt van de supermartkt. Dat melden niet alleen bezoekers van onze site maar inmiddels staat het eigen forum van Samsung ook vol met reacties.

Het team van SamsungGalaxy.nl heeft zelf geprobeerd om het probleem te reproduceren. Het blijkt een aparte bug te zijn die niets te maken heeft met de vorige problemen die wij melden op onze site. Het lijkt erop dat de Galaxy A51 vastloopt wanneer je verbinding maakt met het Wi-Fi netwerk van sommige AH-filialen.

Wij raden je aan als je te maken hebt met de Albert Heijn bug op je Samsung telefoon om voordat je in de buurt komt van de super je Wi-Fi uit te zetten. Het resetten van de netwerkinstellingen van de Galaxy A51 (via Instellingen -> Algemeen beheer -> Resetten -> Netwerkinstellingen resetten) werkt in de meeste gevallen niet.

Zijn er meer toestellen?

Het lijkt erop dat op dit moment alleen de Galaxy A51 last heeft van deze bug. Wel is er een ander probleem bekend bij Samsung telefoons dat het toestel laat crashen (zonder dat je in de buurt bent van een AH) wat lijkt te maken hebben met de processor. Het gaat om de Galaxy A50, A41, M21 en M31 telefoon van Samsung.

Voor deze (bekende) bug is er op dit moment nog geen softwarematige oplossing. Wanneer je te maken hebt met dit probleem op jouw toestel kun je het beste contact opnemen met de winkel waar je het toestel destijds heb aangeschaft. Echter denken wij dat het crash probleem in combinatie met het AH-netwerk ook kan voorkomen bij andere winkels/bedrijven. Het Wi-Fi netwerk is natuurlijk niet van de Albert Heijn en kan zeker ook voorkomen bij andere shops.

You have successfully subscribed!
This email has been registered