Samsung Galaxy S10 krijgt upgrade naar Android 12

Vandaag is Samsung begonnen met het uitrollen van de nieuwe Android 12 upgrade voor de Galaxy S10, S10+ en de S10e. De update is tot op heden nog niet beschikbaar in Nederland maar dit zal spoedig volgen. Wij houden je op de hoogte zodra de Zuid-Koreaanse fabrikant de Android 12 upgrade voor de Nederlandse toestellen beschikbaar heeft gemaakt.

Android 12 voor de Galaxy S10

De verwachting was dat in januari 2022 de uitrol zal gaan starten voor de Galaxy S10-serie naar Android 12. Dat Samsung nu al is begonnen met het uitrollen van de upgrade komt dus als een verassing. Gisteren was de uitrol naar Android 12 al begonnen voor de Galaxy S20 toestellen. Samsung is gestart vandaag in Duitsland om de S10 Galaxy te upgraden van Android 11 naar Android 12.

Android 12 en One UI 4

Je vraagt je natuurlijk af of je een verschil zal gaan merken op de Samsung Galaxy S10 als je de upgrade hebt gedaan? In de meeste gevallen merken je er niet veel van, maar nu gaat het om een behoorlijke upgrade. Wanneer je telefoon draait op Android 12 en de One UI 4 van Samsung heb je onder andere de nieuwe kleurenpalet functie.

Nederland en België

Tijdens het schrijven van dit artikel is de uitrol bezig in Duitsland. Wanneer de upgrade naar One UI 4 en Android 12 zal plaatsvinden in Nederland en België is dus nog niet bekend. Wij verwachten echter dat dit niet heel lang meer op zich laat wachten. Hoelang het zal duren zal ook afhangen of er bugs gevonden worden in de upgrade in Duitsland. Er waren namelijk behoorlijk wat bugs te vinden op de Galaxy S21 toestellen die de upgrade kregen.

Zodra de upgrade beschikbaar is in Nederland zullen wij je dit natuurlijk melden.

You have successfully subscribed!
This email has been registered