Whatsapp video bug opgelost voor Samsung Galaxy S21

Er is zojuist een update beschikbaar gesteld door Samsung voor de Galaxy S21, S21+ en de S21 Ultra. Hiermee wordt de zogenaamde Whatsapp Video Bug gefixt. Later deze maand zal de beveiligingspatch van december uitgerold worden. Het betreft du s een aparte patch voor Whatsapp.

Galaxy S21 update

De Samsung Galaxy S21 ontving 2 weken geleden de upgrade naar Android 12 en One UI 4. Bij de meeste gebruikers ging deze upgrade prima, echter waren er ook enkele problemen met Whatsapp. Video’s die je deelt via Whatsapp kregen namelijk een groene balk, vlekken en of ruis. Er zijn enorm veel gebruikers die ook de redactie van eze website hierover hadden geinformeerd. In eerste instantie hadden wij verwacht dat Whatsapp met een oplossing zou komen maar nu heeft Samsung dus al een nieuwe fix aangeboden voor de Galaxy S21 gebruikers. Een nieuwe update die de Whatsapp Bug gaat fixen is ongeveer 330MB groot en bevat firmwareversie G99xBXXU3BUKG. Na deze upgrade zal het probleem opgelost zijn in de populaire berichtenapp.

Beschikbaarheid

Samsung heeft sinds deze morgen de nieuwe patch uitgerold. Het is dus direct beschikbaar op je Galaxy S21 toestel. Je kunt deze Whatsapp Bug Fix downloaden op alle unbranded Galaxy 21+ en de S21 Ultra. Ook alle branded toestellen die je bij Vodafone hebt gekocht of T-Mobile. Verder zullen de overage toestellen van de Galaxy S21 zonder plus of ultra zullen de fix ontvangen. Deze Whatsapp update is al beschikbaar voor een aantal dagen voor alle Belgische lezers van SamsungGalaxy.nl. Zodra de patch beschikbaar is voor jouw toestel ontvang je vanzelf een notificatie. Nog niets ontvangen? Ga dan naar Instellingen naar Software-update en tik op Downloaden en installeren.

You have successfully subscribed!
This email has been registered