Cameraspecificaties Samsung Galaxy S23 Ultra

Nog een paar dagen en dan is de onthulling van de Samsung Galaxy S23, S23+ en de S23 Ultra. Inmiddels zijn de cameraspecificaties van de S23 ultra bekend gemaakt en die delen we graag met je!

Specificaties en camera sensoren

De Samsung Galaxy S23 heeft een 200 megapixel camera, dit is de ISOCELL HP2 sensor van Samsung zelf. De camera heeft een f/1,7 diafragma met optische beeldstabilisatie en een beeldhoek van 84 graden. 

De ultragroothoekcamera heeft een lichte verbetering ten opzichte van de Samsung Galaxy S22 Ultra. De ultragroothoekcamera van de S23 Ultra maakt gebruik van een 12 MP IMX564 sensor van Sony. De camera heeft een beeldhoek van 120 graden en een f/2,2 lensopening. 

Frontcamera

De frontcamera van de Galaxy S23 Ultra is een 12 megapixel model. Dit brengt een grote resolutieverlaging ten opzichte van de voorgaande Ultra-telefoons die een 40 megapixel frontcamera hebben. 

We weten natuurlijk nog niet hoe dit uit gaat pakken, dit hangt af van de ISOCELL 3LU met 12 MP resolutie. Er is helaas nog niks bekend over deze sensor. De frontcamera heeft een f/ 2,2 lensopening en de HDR+ wordt standaard ondersteund.