Vandaag weten we precies in welke kleuren de Samsung Galaxy A13 verkrijgbaar zal zijn. Samsung heeft een flink aantal nieuwe toestellen in het assortiment onder andere meerdere Galaxy A-serie moddelen in 2022. Later vandaag zullen we exact welke kleuren de toestellen zullen hebben.

4G en 5G uitvoering A13

Dat Samsung inmiddels weer werkt aan de Galaxy A13 is wel duidelijk. Vorige maand werd namelijk bekend gemaakt dat de Galaxy A13 toestellen beschikken over een 50 megapixel camera en een 5000 mAh. Tot slot weten we dat Samsung met de Galaxy A13 de goedkoopste 5g-telefoon gaat worden in hun assortiment. In andere is e rook een zogenaamde 4G-telefoon verkrijgbaar van de Samsung Galaxy A13 maar zal niet verkrijgbaar zijn in Nederland.

Kleuren

Het lijkt erop dat alle (nieuwe) toestellen van Samsung komen in dezelfde kleuren. Het standaard kleurenpalet voor de A-serie van de Koreanen zijn: zwart, wit, blauw en oranje. Wij verwachten echter dat in 2022 verschillende andere kleuren worden toegevoegd. Zodra dit bekend gemaakt gaat worden door de fabrikant zullen wij di took zeker vermelden op SamsungGalaxy.nl.

Wil je direct aan de slag met het vergelijken van alle beschikbare A-serie toestellen? Bezoek dan onze partner voor een uitgebreide Samsung Galaxy A-serie vergelijking.

Wanneer verkrijgbaar in Nederland?

De kans is groot (zoals eerder vermeld) dat de Galaxy A13 variant alleen als 5G-telefoon te koop is in Nederland. Dit gebeurde hetzelfde als bij de A22 smartphone van Samsung. De A32 kwam overigens wel op de markt als 4G en 5G telefoon.

Een exacte datum is op dit moment nog niet bekend gemaakt wanneer de Galaxy A13 verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Eerdere berichten en prototypes met het besturingssysteem Android 11 leek het erop dat we de lancering kunnen verwachten einde van dit jaar. Het is dus op dit moment nog niet concrete wanneer de A13 te koop zal zijn in Nederland en België.

Hoeveel de A13 gaat kosten is ook nog niet naar buiten gebracht. De Galaxy A12 kan je kopen vanaf 179 euro. Wij verwachten dat de totale kosten van de A13 niet veel hoger zullen zijn.