De nieuwste Samsung Galaxy A33 komt met dezelfde accucapaciteit als zijn voorganger. Het toestel van de Zuid-Koreaanse fabrikant komt met een accu met een typische capaciteit van 5000 mAh. Ook zijn er verschillende foto’s opgedoken van de Galaxy A33 welke waarschijnlijk in 2022 op de markt gebracht zal worden.

Foto’s van de Samsung Galaxy A33

De afgelopen tijd hebben wij al verschillende artikelen geschreven over de nieuwe Galaxy 33 telefoon van Samsung. Zo weten we inmiddels dat de kleuren zwart, wit, blauw en oranje verkrijgbaar zullen zijn. Dankzij de eerder uitgelekte renders hebben we een hoop meer informatie kunnen lezen over het toestel. Samsung gaat in 2022 de gehele Galaxy A-serie uitbrengen in dezelde kleuren. Onlangs zijn er erachter gekome dat de Galaxy A33 géén 3,5 mm koptelefoonaansluiting meer heeft. Dit is ook het geval bij bijvoorbeel de Samsung Galaxy A53. De A32 Galaxy telefoon beschikt overigens nog

Meer informatie over Galaxy A-serie

De Samsung Galaxy A33 maakt in 2022 deel uit van de nieuwe generatie A-serie telefoons. Hierin bevinden zich onder andere de Galaxy A13, Galaxy A54 en de Galaxy A73. Op dit moment weten we dat de goedkoopste 5-G telefoon de A13 zal worden. Ook weten we dat de A53 en A73 komen met hoofdcamera’s met sensoren met 64 en 108 megapixels.

Wanneer verkrijgbaar?

Helaas hebben wij nog geen vaste datum kunnen vinden wanneer de eerste modellen uit de nieuwe Galaxy A-serie beschikbaar zullen zijn. Wel weten we uit ervaring dat de eerste maanden van het nieuwe jaar een hoop zal gebeuren bij de Zuid-Koreanen. Zo komt er een nieuwe A-serie uit maar de ook de wat duurdere Galaxy S22 modellen. Zodra wij meer informatie hebben kunnen vinden of wanneer dit gelekt is zullen wij dit uiteraard vermelden in onze Samsung Galaxy nieuws rubriek.