Het afgelopen weekend is er een tweede update voor de Galaxy S20 uitgerolt. Op dit moment is het nog niet precies duidelijk wat deze tweede update deze maand exact doet.

Galaxy S20 updates februari

Een tijd terug werd de Galaxy S20 van Samsung de eerste telefoon die de maandelijkse security patch van februari kreeg. Het was dus niet vanzelfsprekend te noemen dat er in dezelfde maand februari nog een tweede update beschikbaar is voor het toestel.

De extra update deze maand is 166MG groot en kan gedownload worden. Het gaat om de Firmwareversie G98**XXSDEVB1. De logs die wij hebben bekeken vertellen ons vrij weinig over deze update voor de Samsung Galaxy S20. Het geeft aan dat de beveiliging geoptimaliseerd is met de nieuwe update. Op dit moment valt er dus nog weinig te melden over de exacte inhoud. Het zal hoogstwaarschijnlijk een bug fix zijn die geen grote impact heeft op de gebruikers.

Unbranded Galaxy toestellen

Alle unbranded Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra hebben de update gekregen. Dit geld voor de toestelen in zowel Nederland als België. Tijdens het schrijven van dit artikel is het nog niet duidelijk of de branded toestellen ook deze tweede Galaxy S20 update hebben ontvangen.