Wij hebben een aantal foto’s gevonden van de nieuwe Samsung Galaxy S22 met een kleine aanpassing aan het design. Het verschil tussen dit toestel en de Galaxy S21 is de glanzende afwerking. De foto’s hieronder zijn overigens wel dummy’s van de Galaxy S22 en nog niet het toestel zelf.

Galaxy S22

Ongeveer vier weken terug dook er online al een foto op van de Galaxy S22 Ultra. Van de overage modellen (S22 en de S22+) zijn alleen de officiele renders naar buiten gebracht door Samsung. Op deze renders leek de Samsung Galaxy S22 overigens wel heel erg op de S21 modellen maar schijn bedriegd.

Op de Chinese Weibo site is er een dummy foto te vinden van de zwarte uitvoering van de Galaxy S22 toestel. Dit toestel heeft nog wel veel kenmerken met zijn voorganger maar toch zijn er wel een aantal verschlilen te noemen tussen de Galaxy S22 en de S21.

Bron: Yogesh Brar

Belangrijkste eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van de Galaxy S22 zijn overigens al bekend. De drie camera’s die op de fotos te zien zijn de 50MP hoofdcamera, de 12MP groothoekcamera en tot slot de 10MP telefotocamera met 3x optische zoom. Aan de voorkant is er een 10MP frontcamera en draaien de S22 telefoons in Europa op Samsung’s eigen Exynos 2200 processor.

Vergelijk hier de Samsung Galaxy S22 telefoons 

De zwarte editie van de Samsung Galaxy S22 (dummy)