Vandaag is de Galaxy A13 telefoon met 5G gelanceerd in de VS. Het toestel heeft enorm veel te bieden en komt binnekort naar Nederland en de rest van Europa.

Galaxy A13 5G officieel gelanceerd

Helaas moeten wij op dit moment nog wachten tot de Samsung Galaxy A13 5G verkrijgbaar is in Nederland. Gisteren ging de smartphone gelanceerd worden in de Verenigde Staten. Door deze lancering weten we in iedergeval al wel alle specs en details over het toestel. De Samsung A13 draait op MediaTek’s Dimensity 700 soc, heeft 4GB RAM, en 64GB interne opslagcapaciteit. Het scherm heeft een diagonaal van 6,5 inch, 1600 bij 720 pixels, en een verversingsfrequentie van 90Hz. In de aan/uit-knop zit een vingerafdruksensor.

Galaxy A13 Nederland

Het toestel is (helaas) op dit moment alleen te verkrijgen in de VS. Nu deze lancering achter de rug is weten wij vrij wel zeker dat de A13 Samsung Galaxy snel verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Er zit tevens een A13 met 4G model in de pijpleiding met andere specs dan de 5G telefoon. Wij verwachten dat Samsung het toestel nog dit jaar zal gaan lanceren in de Nederland en de rest van Europa. En wat gaat de A13 kosten? Wij denken dat de 4G versie net onder de €200 moet gaan kosten. De 5G versie A13 ligt daar net iets boven.