Fabrikant Samsung heeft op dit moment de februari update uitgerold naar de Galaxy A52s en naar de Galaxy S20 FE 5G telefoon. De 4G-variant van de S20 had deze update enige tijd geleden al gekregen.

Samsung Galaxy A52s update februari

De Samsung Galaxy A52s telefoon krijgt haar eerste patch na de grote upgrade naar Android 12. In deze update van februari worden een aantal verbeteringen doorgevoerd qua beveiliging van het toestel. Naast verbeteren voor het besturingssysteem van Google heeft Samsung oko nog een aantal eigen optimalisaties meegebracht voor de One UI interface.

De februari 2022 update voor de Galaxy A52s telefoon kun je direct downloaden op alle toestellen in Nederland en België. Op zeer korte termijn zullen de andere Samsung telefoons zonder –S ook de update ontvangen. Tijdens het schrijven van dit artikel is deze update echter nog niet beschikbaar.

Galaxy S20 FE 5G februari update

Ongeveer twee weken terug ontvang de 4G variant van de Samsung Galaxy S20 FE al de februari patch. De 5G-variant heeft vandaag de nieuwe beiligingsupdate van Samsung ontvangen. Firmwareversie G781BXXS4DVB1 bevat net als de A52s dezelfde security aanpassingen en de hierboven genoemde aanpasseningen van Samsung zelf.

De update is op dit moment te installeren voor alle toestellen die gekocht zijn in Nederland en Belgie. Zoals gewoonlijke ontvang je op je telefoon een notifcatie dat er een nieuwe update klaar staat om te installeren.

Geen melding ontvangen? Volg dan deze stappen om handmatig de installatie te doen op je S20 of A52s telefoon. Ga naar Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.