Waar de Galaxy Z Fold 3 eerder een update kreeg is het nu de tijd om ook de Galaxy Z Flip 3 een camera update te geven. Naast deze ‘update’ heeft de Zuid Koreaanse fabrikant ook een nieuwe update uitgerold voor de Galaxy Note 9.

Camera update Galaxy Z Flip 3

Gister warden de Galaxy Z Fold modellen al geupdate met de nieuwe ‘camera update’ van Samsung. Vandaag hebben wij vernomen dat klanten met een Galaxy Z Flip 3 ook de update voor een betere camera hebben ontvangen. In deze patch gaat het met name om aanpassingen aan de camera.

De Galaxy Z Flip update is ruim 1,1 GB groot en brent de firmwareversie F711BXXU2CVEB naar het toestel. In de ‘changelist’ die Samsung altijd publiceerd na een update kunnen we lezen dat het om verbeterde camerafunctie betreft in deze update.

De belangrijkste verbeterpunten

  • Autoframing optie bij videogesprekken in meer apps te gebruiken
  • Maak betere foto’s direct in de social media applicaties zonder dat je de camera app van Samsung dient te gebruiken.

Het installeren van de nieuwe Samsung update

Alle Samsung toetellen die zijn verkocht in Nederland (en België) kunnen per direct deze update installeren. Heb je nog geen automatische melding gekregen dat er een update klaarstaat kun je ook de patch handmatig installeren. Ga voor het zelf installeren naar Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.