Samsung is gister begonnen met het uitrollen van de nieuwe beveiligingspatch van December. De update is als eerste naar de Galaxy Z Flip (5G) telefoons gegaan. Het betreft de nieuwste security december patch van Samsung.

Beveiligingspatches van Samsung

Steeds vaker komt het voor dat Samsung de nieuwe patch aanbiedt voor de nieuwe maand begonnen is. Het is elke keer wel een gokje welke toestellen als eerste de nieuwe update krijgen van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Deze keer is de Galaxy Z Flip 5G als eerste aan de beurt.

Firmwareversie F707BXXS6EUK1 is beschikbaar en heeft een grootte van bijna 253MB. Het betreft een beveiligingspatch van Samsung. Echter is er niets naar buiten gebracht door Samsung of Google over wat er precies gedaan gaat worden met deze nieuwe December update. Zodra dit bekend is gemaakt zullen wij je hierover blijven updaten. SamsungGalaxy.nl brengt zoals altijd het laatste Samsung Galaxy nieuws.

De Z Flip van Samsung krijgt overigens naast deze beveiligingsupdate ook natuurlijk later de upgrade naar Android 12. Wij verwachten dat in het begin van januari 2022 de upgrade zal plaatsvinden.

Wanneer ontvang ik de update?

Deze update van Samsung is beschikbaar op de Galaxy Z Flip 5g in Nederland. Dat is het toestel met modelnummer SM-F707B. Op dit moment is de December update van Samsung nog niet verkrijgbaar voor de toestellen zonder 5G. Net als bij andere patches krijg je vanzelf een notificatie om de update te doen. Wil je bekijken of de December beveiligingspatch al verkrijgbaar is op jouw toestel? Ga dan naar Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.