Op dit moment ontwikkeld fabrikant Samsung aan tot nu toe onbekende Samsung Galaxy S22 modellen. In eerste instatie lijkt het erop dat deze toestellen alleen gemaakt te worden voor de markt in Azië en Afrika. Volgens een aantal geruchten online gaat het om varianten met een Snapdragon (898) processor.

Galaxy S22 modellen in de maak

In eerste instantie leek het vrij duidelijk. Samsung komt begin volgend jaar met de Galaxy S22 uit in Nederland. In de VS komt de Samsung Galaxy S22 met een Snapdragon processor. In Korea komt de S22 met een Exynos 2200 processor uit, net als in de rest van de wereld.

Toch is er nu bekend gemaakt dat Samsung bezig is met het ontwikkelen van nieuwe modellen voor de markten in Azië en Afrika. Het is goed mogelijk dat het hier gaat om varianten met een zogenaamde Qualcomm processor.

Op dit moment lijkt het er nog op dat de Galaxy S22, S22+ en de Galaxy S22 Ulta in Europa wel uitgebracht gaat worden met de Exynos 2200. Het is mogelijk om dit nieuwe Samsung toestel te kopen begin maart 2022 (verwachting).