In een vorig artikel bespraken wij al de Samsung juli update, de tijd is aangebroken dat de volgende toestellen de nieuwe Samsung update krijgen. Het gaat om de:

De update staat inmiddels klaar voor deze toestellen in Nederland en Belgie. Het betreft een update voor zowel het Android besturingssysteem als voor Samsung vernieuwingen en updates.

Samsung Update juli 2022

Beetje bij beetje zullen alle Samsung toestellen de juli update krijgen. Waar gisteren ook al een aantal toestellen de nieuwe update kregen is het nu de tijd voor de andere populaire toestellen van Samsung. De update van juli is ongeveer 200mg groot en staat klaar voor de Galaxy S20, S20+ en de S20 Ultra. Het gaat om 23 ‘verbeteringen’ vanuit Google en 41 punten worden aangepakt door de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung. Zo zijn alle ‘bugs’ en ‘leaks’ volledig weer afgedicht door Samsung en Google.

Wanneer beschikbaar

Tijdens het schrijven van dit artikel is de juli update per direct beschikbaar. Het gaat om de update van Samsung voor toestellen die in Nederland en Belgie zijn verkocht. Heb jij een Z Flip 3 of Z Fold 3? Dan kun je de update gelijk installeren. De zogenaamde ‘unbranded’ S20, S20+ en de S20 Ultra en A52s zijn tevens te updaten. Voor de ‘branded’ S20 en A52s toestellen van Vodafone en T-Mobile hebben de update nog niet gekregen.

Je krijgt wel een melding op je scherm dat er een update te installeren is. Heb je deze melding niet gezien? Dan kun je ook handmatig de installatie installeren door te gaan naar: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.