Nieuwste Samsung telefoons

Ben je op zoek naar de nieuwste premium smartphone van Samsung of zoek je een ander toestel omdat het huidige Samsung-model verouderd is en vervangen dient te worden? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste Samsung-telefoons? Op samsunggalaxy.nl presenteren wij de nieuwste toestellen uit de Samsung Galaxy-A zoals de nieuwste Galaxy A54, Samsung Galaxy-S, Samsung Galaxy Fold en Samsung Galaxy Note-series.

Samsung telefoons (2023)

Verkrijgbaar in 2022 (nieuwste)

Samsung Galaxy Smartphones

Ontdek bij ons als eerste welke nieuwe smartphones Samsung op de markt uitbrengt. Het laaste Samsung nieuws lees je in onze blogs.

Samsung Galaxy Z Fold

Galaxy Z Fold

galaxy 52

Galaxy A52

galaxy 21

Galaxy S21

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung en hoewel dit qua technische specificaties natuurlijk het absolute topmodel qua high-end smartphones op de markt is, zijn de andere modellen wellicht veel geschikter voor de manier waarop jij je smartphone gebruikt. We raden je daarom ook aan om ons blog in de gaten te houden met de laatste nieuwtjes op het gebied van Samsung smartphones en tips voor budget smartphones van de minder recente Samsung-modellen zoals bijvoorbeeld de Samsung S21, S20 en Samsung Note.

Opvouwbare smartphones Samsung

Samsung is op dit moment marktleider met haar innovatieve opvouwbare Smartphones; de Samsung Galaxy Fold en allernieuwste Samsung Flip en biedt met een brede lijn aan smartphones en notebooks een geschikt toestel voor iedere gebruiker op het gebied van Android smartphones

Welke Samsung Galaxy?

Beeldscherm, batterij, geheugen, camera: allemaal factoren die je dient te overwegen bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte (refurbished) Samsung smartphone. Als je alleen afgaat op de beste technische specificaties, dan kom je onvermijdelijk uit bij de premium S22 smartphones van Samsung. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn, en daarnaast passen ze ook niet in ieder budget. Dus de eerste vraag die je jezelf moet stellen bij het aankopen van een nieuwe smartphone is: Waarvoor gebruik ik mijn Samsung telefoon?

Hecht je veel waarde aan foto’s en video’s van hoge kwaliteit in elke situatie? Dan richt je je op de camera-apparatuur. Voor een ideaal allround pakket hebt je wel de juiste rekenkracht en een groot geheugen nodig. Als jij je smartphone voor entertainment zoals Netflix, en YouTube gebruikt, dan ben je een Samsung-telefoon nodig met een groot scherm en veel vermogen.

Als je dit soort keuzes overweegt dan is het aanbod in Samsung smartphones groot genoeg dat je altijd een telefoon met de meest passende technologie en set functies vindt tegen een redelijke prijs. Op het moment dat je een beperkt budget hebt dan zal je natuurlijk moeten bezuinigen op de technische functies, maar met een Samsung Galaxy smartphone kan je altijd rekenen op een goed afgeronde smartphone.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account