Vandaag heeft Samsung de novemner update voor de Galaxy A50 en A40 uitgerolt. Dit geldt voor toestellen in zowel Nederland als België. Het betreft een zogenaamde beveiligingspatch, een update met niet echt nieuwe functionaliteiten. Alleen voor de Galaxy A40 heeft te maken met een iets uitgebreidere update.

November update Galaxy A50

Een van de meest gebruikte Samsung Galaxy telefoons is de A50. sinds voorjaar 2019 heeft Samsung enorm veel toestellen verkocht. Hierdoor is het extra belangrijk dat het toestel iedere maand de nieuwste beveiligingspachtes ontvangt. Hierdoor blijft de telefoon goed beveiligd en hebben veel klanten van de Zuid-Koreaanse een smartphone helemaal up-to-date.

De download van deze November 2021 update op de Galaxy A50 is in totaal ruim 134MG groot. Het bevat de update naar firmware A505FNXXS9CUK1. Er worden 25 verbeteringen doorgevoerd voor het Android operatingsysteem. In totaal komen daar nog 13 vernieuwingen voor de Samsung One UI interface en bijbehorende applicaties.

Update 2021 november Galaxy A40

Ook heeft de A50 uit de Galaxy A-serie een nieuwe update ontvangen vandaag. Het toestel word took gewoon net als bijna alle andere toestellen van Samsung up-to-date gehouden qua veiligheid. Ditmaal is het echter wel een enorme update, ruim 800MB en dat heeft natuurlijk wel een aantal redenen. Het gaat om de firmwareversie A405FNXXU4CUJ2. Er zijn een aantal (kleine) wijzigingen nadat je de update hebt gedaan op de Galaxy A40.

Heb je de melding nog niet ontvangen om je A40 te updaten met de November 2021 update? Je kunt het ook handmatig doen. Ga dan naar Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.