Samsung heeft haar Galaxy S22 voor het eerst officieel getoont. Het betreft een promotie afbeelding van de Samsung Galaxy S22 Ulta. Het betreft een afbeelding van een witte variant en een tweede donkerrode uitvoering van de S22 Ulta.

Galaxy S22 Ultra

Over ongeveer zes weken zal de Zuid-Koreaanse fabrikant de Galaxy S22-serie officieel onthullen. Op dit moment is Samsung dus al bezig achter de schermen om de eerste PR-materialen te verspreiden. We kunnen je dus hier de eerste echte foto’s van de S22 Ulta tonen.

s22-ulta
Officiële afbeelding Samsung Galaxy S22 Ultra

Wanneer verkrijgbaar

Het unpacked evenement van de Samsung Galaxy S22 modellen wordt rond 8 februari verwacht. De releasedatum van de Galaxy S22 is dan vaak een week later (rond 15 februari). Dit zijn echter wel de geruchten die online verspreid worden op dit moment.

Wat gaat de Galaxy S22 (Ulta) kosten in Nederland? Wij verwachten dat de S22 niet veel duurder zal zijn dan de S21-modellen. Een basis model van de Galaxy S22 smartphone van Samsung betaal je ongeveer 850 euro. Kies jij liever de S22+? Dan zullen de kosten ongeveer €1050 zijn. De uitgebreide S22 Ultra uitvoering gaat volgend jaar pakweg 1250 euro kosten.