Samsung Galaxy Fold & Flip

Opvouwbare telefoons van Samsung. Met het introduceren van de nieuwste technologieën op het gebied van high-end smartphones is Samsung altijd al een van de meeste toonaangevende tech-bedrijven ter wereld geweest.

Nadat de klassieke Samsung- telefoon met de opkomst van het mobiele internet en daarmee smartphones met touchscreens en het ongekende succes en evolutie van de Samsung Galaxy en hoogwaardige Samsung-beeldschermen hebben doorgemaakt, is het nu tijd voor de volgende stap in de technologische evolutie van Samsung premium smartphones; de opvouwbare Samsung smartphone.

Met de Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Flip, Samsung Galaxy W en Samsung Galaxy Tab-series heeft Samsung een steeds breder wordende collectie aan vouwbare smartphones.

Samsung Galaxy Fold 2 / 3 / 4

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Fold

Waar je 20 jaar geleden nog je Samsung-telefoon nog kon dichtvouwen om met een stukje plastic een 1,5 inch kleurloze display af te schermen, kan je sinds de release van de Samsung Galaxy Fold-series je smartphone ‘dichtvouwen’ over de verticale as.

De Samsung Fold biedt daarmee een technologie waarbij je het Android-toestel kan dichtvouwen en in feite als smartphone en tablet kan gebruiken. Hoewel bij de release van de eerste Samsung Galaxy Fold de kritieken lovend waren over de technologie en functionaliteiten van de telefoon zelf, bleek het Samsung-toestel erg kwetsbaar voor val-schade en daarom is er met het ontwerp van de nieuwere generaties Galaxy Fold veel aandacht gestoken in de duurzaamheid van de Samsung Fold.

Bij de prestentatie van de Samsung Galaxy Fold 3 is er bijvoorbeeld een valt-test gedaan van schouderhoogte, waarbij het vouwbare Samsung-toestel geen fysieke of functionele schade bleek te hebben.

Samsung Galaxy Flip & Samsung Galaxy W

Met de intrede van de verticale as vouwbare Samsung Fold, kon je er natuurlijk op wachten dat de technologie toegepast zou worden op andere Samsung smartphones. Met de release van de meer compacte en horizontaal Samsung Galaxy Flip en zeer recent uitgebrachte Samsung Galaxy W is aan deze verwachting voldaan en kunnen tech-liefhebbers hun hart ophalen met de nieuwste generatie opvouwbare Samsung Galaxy smartphones.

Samsung Tab Fold

Waar je met de Samsung Galaxy Fold een combinatie tussen een tablet en een smartphone kreeg en er met de Galaxy Flip meer rekening werd gehouden met de mobiliteit van de gebruiker, heeft Samsung onlangs de Samsung Tab Fold toegevoegd aan haar Android toestellen met opvouwbare schermen en daarmee de eerste high-end tablet wereldwijd met een opvouwbaar scherm op de markt gebracht

Bij Samsunggalaxy.nl blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de beste deals op het gebied van Samsung Galaxy smartphones, tablets, notebook en gerelateerde producten