Liever een Samsung telefoon met abonnement? Vergelijk het hier.
Waarom een refurbished Samsung Galaxy kopen?
40% voordeliger
Bespaar maximaal 40% op je nieuwe Samsung telefoon door te kiezen voor een refurbished toestel.

Stop de E-waste
E-waste (afval afkomstig van oude elektronica) is de snelst groeiende afvalstroom ter wereld na ‘plastic soep’.

Net als nieuw
Alle refurbished toestellen zijn nagekeken en komen met standaard 12 maanden garantie. Refurbished is net als nieuw!

Retourneren
Ben je niet tevreden met je aankoop? Je kan het toestel binnen 21 dagen gratis retourneren.

Wat is een refurbished Samsung?
Veel mensen denken dat een ‘refurbished Samsung’ een tweedehands telefoon is en dit ook zichtbaar is. Dit is namelijk niet het geval! Een refurbished Samsung telefoons is volledig gereviseerd. Dat wilt zeggen dat het toestel helemaal is nagekeken, gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van de laatste patches en updates. Je gaat dus met een refurbished Samsung telefoon een smartphone ontvangen die zo goed als nieuw is maar voor een veel lagere prijs.

Waarom een refurbished Samsung kopen?
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom ook jij zou moeten kiezen voor een refurbished smartphone van Samsung. Als eerste is een ‘nieuwe’ telefoon vaak onbetaalbaar tenzij je een abonnement afsluit van meerdere jaren. De nieuwste modellen telefoons zijn enorm duur. Door te kiezen voor een ‘refurbished’ telefoon krijg je dezelfde kwaliteit een stuk goedkoper. Daarnaast zit je ook niet met maandelijkse abonnementskosten met een refurbished smartphone van Samsung. Een andere reden kan zijn om te kiezen voor een refurbished toestel is omdat het vele malen beter is voor de wereld dan een nieuw toestel. Wist je dat E-waste (afval afkomstig van oude elektronica) is de snelst groeiende afvalstroom ter wereld na ‘plastic soep’?

Refurbished smartphone kopen
Op SamsungGalaxy.nl hebben wij een ruim assortiment Samsung telefoons. Shop bijvoorbeeld de Galaxy S21, Samsung Galaxy S10 of een goedkopere Samsung Galaxy S9 telefoon. Het aanbod wordt aangeboden door verschillende leveranciers binnen Nederland. Wij werken met partners die uitsluitend refurbished Samsung toestellen aanbieden voor een eerlijke prijs. Naast een ‘nieuwe telefoon’ ontvang je altijd garantie op je Samsung smartphone.