Na alle verwachting zal de Samsung Galaxy A23 met 5G ook binnekort in Nederland België verkrijgbaar zijn. Dit blijkt uit informatie van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De Galaxy A23 is het ‘goedkope’ broertje van de populaire Galaxy A33 en de Galaxy A53.

Galaxy A23 5G

Eerder dit jaar melden wij al dat de Samsung 5G- variant van de A23 ook naar Europa zal komen. Iets eerder verscheen ook al de 4G variant van de Samsung Galaxy A23 in Europa. Destijds was het nog niet zeker of de 5G telefoon ook verkrijgbaar zou zijn in Nederland en Belgie. Uit informatie afkomstig uit ondersteuningspagina’s van Samsung blijkt dat de A23 5G ook voor ons verkrijgbaar zal zijn.

Er is op dit moment nog niet met 100% zekerheid te zeggen of de Samsung Galaxy A23 5G daadwerkelijk zal verschijnen. Toch verwachten wij van wel! De informatie is hier en hier te lezen op de pagina’s van de Zuid-Koreanen. Het gaat om de telefoon met modelnummer SM-A236B. De 4G telefoon die al wel buiten Europa verkrijgbaar is blijkt dat deze niet op korte termijn beschikbaar zal zijn in de Nederlandse en Belgische winkels.

Specs Samsung Galaxy A23

De Galaxy A23 5G is op dit moment nog nergens verkrijgbaar of officieel gelanceerd. Als de toestellen (4g en 5g) met dezelfde specs verkrijgbaar zullen zijn dan krijgt het toestel:

  • 6,6 inch TFT LCD scherm
  • 90Hz refresh rate
  • 50MP hoofdcamera
  • 5MP ultragroothoek- en een 2MP dieptecamera
  • 8MP selfiecamera (voorkant)
  • 5000 mAh batterij capaciteit

Wat kost de Galaxy A23 5G

Op dit moment kunnen we alleen nog maar speculeren wat de 5G Samsung Galaxy A23 gaat kosten. Als we terugkijken naar het afgelopen jaar, kwam de Galaxy A22 5G met een adviesprijs van €229. Wij verwachten dat de A23 Galaxy ook rond deze prijsklasse zal zitten. De 128GB uitvoering zal echter enkele tientjes duurder zijn.