De November update van Samsung heeft inmiddels ook de Galaxy A52 modellen bereikt. Tot nu toe is als eerste de A52 5G aan de beurt. Vervolgens zullen de andere modellen zoals de A52 4G en de Galaxy A52s ge-update worden met de november patch.

Update november 2021

Samsung is op dit moment druk aan de slag met het uitrollen van de Android 12 en One UI versie 4 op de nieuwste toestellen in Nederland en België. De Galaxy A-serie staat op dit moment nog niet op de agenda van de Zuid-Koreanen. Toch verwachten wij dat de A-modellen binnekort ook geupdate worden naar het nieuwste besturingssysteem van Google. Dit zal beging 2022 zijn (schatting). Een exacte datum is er namelijk nog niet op het moment tijdens het schrijven van dit artikel. Op dit moment krijgen de A52 Galaxy telefoons de november update.

De nieuwste update is vanaf nu beschikbaar op de Galaxy A52 5G telefoon. Firmwareversie A526BXXU1AUJ7 arriveert in de vorm van en ruim 250MB grote download. Het betreft een maandelijkse beveiligingspatch die de beveiliging zal moeten verbeteren op jouw telefoon. Als we de details bekijken van deze November patch van Samsung kunnen we zien dat er 25 verbeteringen worden geinstalleerd voor het Android besturingssysteem en 13 voor het eigen One UI van Samsung.

Toestellen

Je kan op dit moment de OTA downloaden op de zogenaamde unbranded Galaxy A52 5G toestellen in zowel Nederland als België. Het zal nog enkele weken duren voordat de andere A toestellen aan de beurt zijn. Ook de branded toestellen van Vodafone en T-Mobile krijgen op dit moment nog niet de nieuwste november update.