Alles over de Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21

In dit artikel bespreken wij de meest gestelde vragen over de Samsung Galaxy S21. Deze smartphone is enorm populair en misschien wil jij er ook wel eentje kopen. Twijfel je nodig? Wij helpen je graag opweg.

Varianten en kleuren Samsung Galaxy S21

De Galaxy S21 is de basisvariant van de S21-serie en heeft ook nog twee grotere broers: de Galaxy S21+ en Galaxy S21 Ultra. De Galaxy S21 is leverbaar in vier kleuren: Phantom Violet (paars), Phantom Gray (grijs), Phantom White (wit) en Phantom Pink (roze). Het toestel is verkrijgbaar met 128GB en 256GB opslagruimte.

Is de Samsung Galaxy S21 simlock vrij?

Ja, de Galaxy S21 van Samsung is simlock vrij. Het is dus mogelijk om iedere provider in Nederland te gebruiken met deze smartphone.

Is het goedkope om de Samsung Galaxy S21 te kopen met abonnement of als los toestel?

Om te kunnen bepalen wat voor jou goedkoper is, een abonnement afsluiten voor de Galaxy S21 of om de smartphone te kopen als los toestel zijn er een aantal zaken belangrijk. Het maandelijks verbruik qua minunten en internet heeft namelijk een enorme invloed op de totale kosten.

Wanneer je niet veel internet en belt dank an je eventueel gebruik maken van een goedkoop sim only abonnement. In sommige gevallen is het goedkoper om te kiezen voor een losse Samsung Galaxy S21 toestel in combinatie met een sim-only deal.

Is je huidige smartphone nog dik in orde? Kies dan gewoon voor een abonnement zonder toestel of bekijk hier de goedkoopste Samsung telefoon zonder abonnement. Zo bespaar jij behoorlijk wat geld iedere maand. Heb je op dit moment geen telefoon? Of is je telefoon wel aan een upgrade toe? Dan is het nagenoeg altijd goedkoper om te kiezen voor een combinatie telefoon + abonnement. De meeste aanbieders geven namelijk flinke korting op de prijs van je Samsung Galaxy S21 als daarbij een abonnement wordt afgesloten.

Kan ik meerdere simkaarten in de Samsung Galaxy S21 plaatsen?

Ja, de Galaxy S21 van Samsung beschikt over een dual-sim functionaliteit. Je kan dus een extra simkaart gebruiken in dit toestel. Ben je ondernemer? Dan is het dus mogelijk om een zakelijk abonnement te combineren met je privé abonnement.

Wat zijn de aansluitkosten van de S21 Galaxy?

De hoogte van de totale aansluitkosten wisselen. Vaak is dit een eenmalig bedrag van tussen de € 15,00 of € 20,00. De aansluitkosten worden verrekend met je eerste rekening. Benieuwd wat de aansluitkosten zijn per telecomprovider? Maak gebruik van onze telefoonvergelijker en check alle actuele prijsinformatie. Je betaald alleen aansluitkosten als je een nieuw abonnement afsluit met de Samsung Galaxy S21. Bij een verlening betaal je nooit aansluitkosten.

Kan ik mijn eigen nummer behouden bij een nieuw abonnement met de S21 Galaxy?

Ja, als je gaat overstappen naar een andere telecomprovider kan je je huidige telefoonnummer behouden. Bij het afsluiten van je abonnement, dien je wel aan te geven dat je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Je nieuwe provider zegt jouw huidige abonnement op en regelt de gehele verhuizing van jouw telefoonnummer. Hier hoef je zelf dus helemaal niks voor te doen dan het aan te geven bij het nieuwe Samsung Galaxy S21 telefoon abonnement.

5G ondersteuning met de Samsung Galaxy S21?

Ja, met de Samsung Galaxy S21 telefoon heb je volledige 5G ondersteuning. Met 5G (opvolger van 4G) zorgt voor een supersnelle internetverbinding. Dus als jij de S21 Galaxy telefoon van Samsung kopen gaat ben je klaar voor de 5G toekomst!

Direct de kosten berekenen van een abonnement? Op Telefoon Vergelijken regel je direct een goedkoop abonnement met de Samsung Galaxy S21.