Vermoedelijk zal de nieuwe Galaxy S22 telefoon van Samsung gelanceerd worden begin februari 2022. De release van de S22 smartphone zal iets later volgen. 

Lancering Galaxy S22

Zoals wel vaker gebeurt zijn er verschillende tegenstrijdige berichten online te vinden over de releasedatum van de nieuwe Samsung Galaxy S22 serie. Dit komt vaker voor bij populaire telefoons van onder andere Samsung en Apple. Volgens beronnen van SamMobile heeft Samsung nu besloten om de Galaxy S22 serie volgend jaar officieel te launchen. Een exacte datum is op dit moment nog niet genoemd. Omdat zogenaamde ´unpacked´ events altijd op dinsdag, woensdag of donderdag plaatsvinden hebben wij alvast even snel de agenda erbij gepakt. De lancering van de Samsung Galaxy S22 zal na onze verwachting plaatsvinden op 1, 2, 3, 8, 9 of 10 februari 2022!

Wanneer dit zal kloppen zullen de S22 Galaxy toestellen iets later in de winkels verkrijgbaar zijn. Eind februari of begin maart. Samsung laat altijd twee of drie weken tussen de onthulling van een nieuwe smartphone en de release datum. Je kunt wel direct na de onthulling een Samsung Galaxy S22 pre-order plaatsen.

Wat gaat Samsung precies lanceren?

In 2022 gaat Samsung in iedergeval tijdens het unpacked event de nieuwe Samsung Galaxy S22 serie onthullen. Deze bestaat in totaal uit drie nieuwe telefoons van het topmerk. Het eerste model is de compacte Galaxy S22 met een 6,1 inch grote display en 3700 mAh accu. Het tweede model is de Galaxy S22+, die misschien ook wel de Galaxy S22 pro gaat heten, dit is op dit moment nog niet bekend gemaakt. Ook dit toestel heeft een 6,5 inch 120 Hz AMOLED scherm en een 4500 mAh batterij tot zijn beschikking. Beide modellen die wij net hebben genoemd komen met een 50 megapixel hoofd-, en 12 MP groothoek-, en een 10 MP telefotocamera met 3x optische zoom.

Tot slot is er nog een derde model van de S22. Het gaat om de Samsung Galaxy S22 Ultra, die een eigen design krijgt van Samsung. De Ultra krijgt een 6,8 inch schermdiagonaal, een 5000 mAh accu en tot slot ook een S pen stylus die in de body opgeborgen kan worden van het toestel. De camera blijft ongeveer hetzelfde als op de Galaxy S21 ultra, een 108 MP hoofdcamera en twee telefotocamera´s. In de verwachting ligt verder dat Samsung naast de Galaxy S22 serie smartphones ook komt met nieuwe opvallende accessoires. Wanneer de S22 in de winkel verkrijgbaar zijn is het uiteraard ook mogelijk om Samsung telefoons vergelijken bij onze partner. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!