Het is nu echt definitief, het nieuwe vlaggenschip  Samsung Galaxy S23 wordt binnenkort aangekondigd. Dit zal gebeuren op 1 februari in een Samsung Galaxy Unpacked. 

Wanneer?

De lancering van het nieuwe toestel is wat meer naar voren gehaald, de verwachting was namelijk dat de Samsung Galaxy S23 later in februari zou zijn. 

Houd 1 februari dus absoluut in de gaten als je een Samsung liefhebber bent. Het is helaas nog onbekend hoe laat de aankondiging zal zijn en ook is nog niet bekend wat Samsung precies gaat bekendmaken. We hebben helaas nog geen details van dit nieuwe toestel. Al hoe wel, we weten wel één detail! Op de afbeelding van de Samsung Galaxy S23 is te zien dat het toestel 3 camera’s onder elkaar heeft. 

De livestream van het evenement Samsung Galaxy Unpacked begint op 1 februari om 19.00 uur, het daadwerkelijke evenement vindt plaats in San Francisco. Wij verwachten dat de toestellen direct na de aankondiging te bestellen zijn. Dat de toestellen ook daadwerkelijk in de winkels liggen duurt een aantal weken.  

Samsung Galaxy S23

De Samsung Galaxy S23 komt waarschijnlijk uit in verschillende kleuren. Zo komt dit toestel uit in Katoenbloem, Mistig Lila, Botanisch Groen, Geestzwart. 

Zoals we al eerder aangaven heeft dit toestel naar alle waarschijnlijkheid 3 camera’s, dit geldt ook voor de S23 Plus en S23 Ultra. De S23 Ultra heeft waarschijnlijk een camera van 200 megapixel en zou goede nachtfoto’s kunnen maken. 

Zodra dit toestel uit is, zullen we er uiteraard op terugkomen!