Mensen die gebruik maken van de 5G-uitvoering van Samsung’s Galaxy Tab S7+ kunnen hun tablet upgraden naar Android 12. Dit geldt voor zowel Samsung Tab’s in Nederland als in België. In eerste instantie zou de Zuid-Koreaanse fabrikant dit pas gaan uitrollen in februarie 2022 maar de upgrade is dus nu al beschikbaar.

Android 12 en One UI 4

De update naar Android 12 en One UI 4 vergt enorm veel tijd van Samsung. Eerder melden wij al dat de upgrade naar Android 12 voor de Galaxy S21 telefoons beschikbaar was. Momenteel is deze update naar One UI 4 en Android 12 ook al beschikbaar voor de Galaxy S20 en de Galaxy S10 smartphones. Wel moet je weten dat voor de laatste 2 genoemde telefoons de upgrade nog niet beschikbaar is in Nederland (en België). Wanneer het tijd is om jouw toestel te updaten dan vermelden wij dit op onze website.

Wanneer beschikbaar?

Zoals vermeld hierboven is de Android 12 upgrade nu al beschikbaar op jouw Galaxy Tab S7+ 5G. Mensen die gebruik maken van de Tab S7 tablet van Samsung zonder plus of 5G moeten helaas nog even wachten op de upgrade. Wij hebben nog niet kunnen achterhalen wanneer je deze tablet kunt upgraden naar het nieuwste besturingssysteem van Google. Uit ervaring kunnen wij iedergeval meegeven dat het niet heel lang op zich laat wachten. Heb je geen melding gehad over de upgrade naar Android 12? Check dan de beschikbaarheid via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.