Onze top 3 Samsung telefoons van deze maand. Iedere maand onderzoekt de redactie van SamsungGalaxy.nl wat uit onze cijfers de populairste Samsung telefoons zijn van deze maand. Ontdek wat bezoekers van onze site het meeste bekijken en het vaakste kopen (nieuw en refurbished). Via Samsunggalaxy.nl helpen wij honderden bezoekers per dag opweg naar een nieuwe of gebruikte Samsung smartphone.

galaxy-s10

Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10 werd gelanceerd naast de grotere S10+, de meer betaalbare S10e en een model dat geschikt is voor 5G.

Het vlaggenschip van Samsung uit 2019 had veel van dezelfde ontwerp facetten die we leerden kennen en waarderen. Er waren ook enkele verbeteringen aan dit model, waaronder toonaangevende concepten, zoals de UltraSonic-vingerafdruksensor.

Een systeem met drie camera’s, slimme suggesties voor auto-camera’s en draadloos achteruitladen maakten dit ook een ander vlaggenschip om te verslaan. Het had ook een punch-hole camera aan de voorkant. De Galaxy S10 telefoon is verkrijgbaar vanaf 312.79 via onze partner Refurbished.nl.

Bekijk actuele aanbod

galaxy-s20

Samsung Galaxy S20

Het vlaggenschip van Samsung voor 2020 is de Samsung Galaxy S20. Er zijn ook meer premium varianten in de S20+ en S20 Ultra (hieronder).

De standaard handset gaat verder met het Infinity Display-concept en elimineert de rand bijna volledig. Het schakelt ook de geperforeerde camera aan de voorkant naar het midden. De schermformaten van de S20 en S20+ zijn respectievelijk 6,2 en 6,7 inch met Quad HD+ (3200 x 1440) resoluties. Ze hebben ook in-display vingerafdrukscanners, net als hun S10-voorgangers.

Misschien wel de grootste generatiesprong komt met de verhoging tot een verversingssnelheid van 120 Hz voor elk scherm, met camera’s met drie lenzen op beide, waarbij de S20+ ook een Time-of-Flight-camera krijgt. Beide telefoons zijn geschikt voor 5G, en er is ook een 4G-versie van de S20 beschikbaar.

Dit model is verkrijgbaar via onze site vanaf €193.50.

Bekijk actuele toestellen

galaxy-s22

Samsung Galaxy S22

Samsung’s Galaxy S22 voelt aan als een iteratieve update van de Galaxy S21. Wederom zijn er twee modellen – de S22 met een 6,1-inch display en de S22+ met een 6,6-inch display.

Afgezien van deze verschillen in grootte, zijn deze Samsung telefoons in principe hetzelfde, met hetzelfde ontwerp en dezelfde constructie, dezelfde kleuren, dezelfde kracht en hardware. Er is natuurlijk een verschil in de capaciteit van de batterij.

Beide telefoons delen ook functies met de Galaxy S22 Ultra, het nieuwste vlaggenschip van Samsung.

Samsung telefoons vergelijken