De Nederlandse, unbranded Galaxy Note 10 krijgen de update naar Android 12. Naast het nieuwste besturingssysteem van Google krijgt de Samsung Galaxy Note 10 ook de nieuwe Samsung interface One UI 4. Kort geleden warden de branded toestellen van Vodafone als eerste aan de beurt voor deze grote upgrade.

Samsung Galaxy Note 10

Sinds begin 2022 zijn er al verschillende toestellen geupgrade naar Android 12. Nu zijn de unbranded Note 10 en de Note 10+ aan de beurt!

Vanaf vandaag is de maar liefst 2310MB grote upgrade te installeren op de Galaxy Note 10. Er staat sinds vanmorgen de firmwareversie N97*FXXU7GVA5 klaar om in te installeren. De installatie bevat tevens de januari security patch.

Zodra jij je Note 10 hebt geupgrade naar Android 12 krijg je onder andere de volgende nieuwe features tot je beschikking:

Wanneer te installeren?

De Android 12 en One UI 4 update is beschikbaar sinds vanmorgen voor alle Nederlandse en Belgische Galaxy Note 10 en Note 10+ modellen. Zowel de unbranded als branded modellen van de Note 10 kunnen nu updaten naar het nieuwste Google besturingssysteem.

Je gaat automatisch een melding krijgen zodra de upgrade te installeren is voor jouw Note 10. Nog geen melding gezien? Dan kun je de upgrade ook zelf installeren. Ga naar instellingen, software update en klik op downloaden en installeren.