Hij is hier! De update naar Android 12 en One UI4 voor de Galaxy S21 telefoon van Samsung. De update is nu beschikbaar voor toestellen in Nederland en België. De upgrade is behoorlijk groot en heeft natuurlijk direct impact wanneer deze is geinstalleerd. De upgrade bevat namelijk het nieuwste Android 12 besturingssysteem en een nieuwe gebruikersinterface.

Android 12 en One UI 4 voor Samsung Galaxy 12

Het is vanaf nu mogelijk om je Samsung Galaxy 12 toestel te upgraden naar het nieuwste besturingssysteem van Google. Naast het nieuwste mobiele besturingssysteem van Google krijg je direct in deze update ook de nieuwste versie van Samsung’s eigen software.

Nadat je je Galaxy S21 de nieuwste upgrade hebt gegeven zijn er direct een aantal veranderingen waar te nemen. Naas teen aantal subtiele veranderingen komt de upgrade ook met een nieuw feature. In dit artikel lees je alles over de Android 12 en One UI 4 update.

2670 MB update

Zoals je aan hierboven hebt kunnen lezen is de update maar liefst 2670 MB goot! Hierna update eje de Galaxy S21, S21+ en Galaxy S21 Ultra naar G99*BXXU3BUK8.

Beschikbaarheid Android 12 op de Galaxy S21

Deze grote upgrade is per direct beschikbaar op alle in Nederland en België verkochte Galaxy S21, S21+, en S21 Ultra modellen. Dit geldt voor zowel unbranded toestellen of branded telefoons die je bijvoorbeeld direct bij Vodafone of T-Mobile hebt gekocht. Je krijgt vanzelf een melding op je telefoon over de upgrade. Wil je niet wachten op deze melding? Ga dan naar instellingen, software-update en vervolgens naar Downloaden en installeren te gaan voor de Update!