Eindelijk is het weer zo ver, een update voor de Samsung Galaxy Note 10! Echter zal deze nieuwe update alleen de nieuwste beveiligingspatch installeren. 

Galaxy Note 10

Ook voor de Galaxy Note 10 staat een update klaar. De Note 10 is in de zomer van 2019 uitgekomen, het is nu ruim 3,5 jaar geleden dat de Note 10 en Note 10+ voor het eerst in de Nederlandse winkels lagen. In november was de laatste update voor deze toestellen. Vanaf nu is de update van januari 2023 beschikbaar.

Het betreft een 235 MB grote update, we zullen na installatie geen visuele of functionele wijzigingen zien, maar het toestel draait dan wel op de allernieuwste patch. 

De Samsung Galaxy Note 10 zal nog zeker tot na de zomer per kwartaal updates ontvangen. De beveiliging blijft voor deze toestellen dus gewaarborgd.

Beschikbaarheid

Deze nieuwe update voor de Samsung Galaxy Note 10 is per direct beschikbaar op alle verkochte Galaxy Note 10 en Note 10 + modellen in Nederland en België. Dit geldt voor zowel unbranded als branded. Het toestel zal op den duur zelf de melding geven dat er een update beschikbaar is, maar als je daar niet op wilt wachten kun je de update ook handmatig installeren.

Ga hiervoor naar de instelling en kies Software-Update, je krijgt dan de mogelijkheid om de update te downloaden en installeren. Zo is ook jouw Galaxy Note 10 weer optimaal beveiligd!