Verzendbeleid

Wij verzenden uw pakket via PostNL pakketdienst, brievenbuspost of via DPD, DHL couriers (onze optie) Wij doen echt ons best om uw bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren.Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!

Gratis verzending Nederland

Voor bestellingen die gedaan worden in Nederland en die ook verstuurd moeten worden binnen Nederland zijn 100% kosteloos. Het versturen van pakketjes is niet gratis, tijdelijk betalen wij de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland. Hoelang wij de verzendkosten blijven betalen is op dit moment nog niet bekend.

Waarom geen gratis verzending naar het buitenland?

Dit is heel eenvoudig: de hoge kosten die gemaakt worden voor het verzenden naar het buitenland (PostNL , DHL en DPD versturen helaas niet gratis) moeten op de een of andere manier betaald worden. Wij houden de kosten liever open en eerlijk! Daarom vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95 voor aflevering in België. Voor Nederland zijn er tijdelijk geen verzenkosten. Wilt u bestellen voor een bestemming buiten Nederland en België, vraag dan het verzendtarief aan via de contact pagina.

Levertijden SamsungGalaxy.nl

Wanneer u een product besteld op de website SamsungGalaxy.nl zullen wij deze binnen 24 uur versturen. Het kan zijn dat wij u doorverwijzen naar onze aangesloten partners. Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen op andere sites dan onze eigen SamsungGalaxy.nl site. In bijna alle gevallen heeft u uw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen in huis binnen Nederland. Klanten die bestellen vanuit België moeten rekening houden met een gemiddelde levertijd van 2 – 5 werkdagen.