De 3 beste smartphones tot 300 euro

Een nieuwe smartphone kopen hoeft niet duur te zijn. Er zijn tal van goede Samsung Galaxy telefoons tot 300 euro verkrijgbaar. Dit zijn de 3 beste smartphones van Samsung tot 300 euro volgens de redactie van Samsunggalaxy.nl.

Samsung Galaxy S22 5G

Een van de goedkoopste Samsung Galaxy telefoons op dit moment is de A22 5g smartphone. Deze telefoon heeft een 5G-ondersteuning. De A22 is een prima telefoon voor iemand die niet intensief gebruik maakt van zijn of haar smartphone.

Deze Galaxy telefoon heeft een scherp 6,6 inch-full-hd-scherm. Een groot voordeel is wat ons betreft de lange accuduur. Je kan anderhalf tot twee dagen met een volle accu. Het opladen van de A22 kost ongeveer twee uurtjes. Ondanks dat het niet de nieuwste of duurste smartphone is kan je met de Galaxy A22 prima overweg met alle populaire apps. De telefoon heeft een opslaggeheugen van 64GB of 128 GB.

Samsung Galaxy A41

De nummer 2 van onze 3 beste smartphones van Samsung tot 300 euro is de Galaxy A41. Zeker de moeite waard om eens te gaan vergelijken. Deze android-smartphone komt met een lichte plastic behuizing in combinatie met een compact 6,1 inch scherm. Het beeld is vrij scherp door de oled-paneel in full-hd-resolutie.De Samsung Galaxy A41 is niet de snelste smartphone en is dus niet geschikt voor iedere gebruiker. Toch werken de meest populaire apps zoals Facebook, Instagram en TikTok prima op het apparaat. Een groot voordeel van de Galaxy A41 is tevens dat je twee simkaarten kan gebruiken, ideaal voor de zakelijke gebruikers. Op de achterkant van het toestel zit een driedubbele camera die het beste werkt overdag. De resultaten zijn matig maar prima genoeg voor social media.

Samsung Galaxy A32 4G

Tot slot is de derde beste telefoon tot 300 euro uiteraard ook van Samsung. De Galaxy A32 is te koop in zowel de 4G als de 5G uitvoering. Het 5G-model is net iets duurder maar wat ons betreft niet de moeite waard. Het scherm is namelijk een stuk minder scherp dan met de Galaxy A32 4G model! Deze smartphone van Samsung komt met een werk- en opslaggeheugen van 4GB en 128 GB en beschikt over een grote 5000mAh-accu. Hierdoor gaat de telefoon op een volle accu ongeveer 1,5 dag mee. De A32 4G Galaxy heeft in totaal vier camera’s. De grootte van het scherm is 6,5 inch en de telefoon weegt slechts 184 gram. Tot slot is het ook handig om te weten dat fabrikant Samsung deze telefoon tot 2025 ondersteund met alle beveilingsupdates.

Nog niet zeker of een van de hierboven genoemde Samsung telefoons het beste bij jou past? Op Telefoon vergelijken kan je direct alle telefoons en providers vergelijken! Uiteraard is dit volledig kosteloos en vrijblijvend.

You have successfully subscribed!
This email has been registered