Update: Samsung Galaxy A23 specs en info

Samsung heeft meer informatie bekend gemaakt over de Samsung Galaxy A23 die volgend jaar (2022) zal verschijnen op de markt. De A23 uit de Galaxy A-serie komt in 2022 in twee verschillende versies. In dit artikel lees je de specs van het toestel, onder andere informatie over de camera van de smartphone.

Samsung Galaxy A23 4G en 5G

Al enige weken bespreken wij op Samsunggalaxy.nl de nieuwste telefoons binnen de A-serie van Samsung. Beetje bij beetje hebben wij de details gedeeld die naar buiten werd gebracht door de Zuid-Koreaanse fabrikant. Zo kun je onder andere details lezen over de Galaxy A13, Galaxy A33 en tot slot de A54 Galaxy smartphone. Wij gaan in dit artikel kort bespreken wat de Galaxy A23 te bieden heeft en of je deze telefoon in 2022 ook gaat aanschaffen.

Op dit moment is het duidelijk, er komt namelijk een Galaxy A23 4G en 5G telefoon. De verwachting is verder dat de A23 en de A13 volgend jaar als enige Samsung telefoons met 4G verkrijgbaar zijn. Alle andere (nieuwe) smartphones komen standaard in de 5G uitvoering.

50 megapixel camera

Er is ook meer informatie over de camera bekend gemaakt. De Galaxy A13 en de Galaxy A23 krijgen een hoofdcamera met een 50 megapixel sensor. Het is vrij opvallen dat een flink aantal telefoons van Samsung volgend jaar komen met een 50MP hoofdcamera. Uiteraard komen de high end toestellen zoals de Galaxy S22 en de S22+ met een andere sensor.

You have successfully subscribed!
This email has been registered