Samsung telefoon zonder abonnement kopen? Bekijk op deze pagina alle goedkope Samsung telefoons tot 300 euro. Met name de Samsung Galaxy A-serie is een goedkope telefoon zonder abonnement. Maak jij wel dagelijks gebruik van je telefoon maar maak je geen gebruik van de nieuwste features? Dan is een Samsung telefoon uit deze A-serie een prima keuze. Deze zijn geschikt wanneer je vooral berichten stuur, af en toe op social media te vinden bent en soms een filmpje of fototje maakt. In het overzicht goedkoopste Samsung telefoons zonder abonnement zijn los te koop en altijd simlock vrij. Je kan dus je eigen telefoonnummer behouden en is geschikt voor iedere provider.


Kies jouw Samsung model:Galaxy S9

13
products


Galaxy S10e

3
products


Galaxy A70

4
products


Galaxy S20

35
products


Galaxy S21

20
products


Galaxy S21 Plus

2
products

Op SamsungGalaxy.nl vindt je bijna ieder Samsung model voor een lage prijs. De nieuwste Samsung telefoons zijn eigenlijk onbetaalbaar geworden als je geen abonnement erbij wilt. Minimaal 1000 euro betalen voor een mobiele telefoon waar je na 2 jaar op uitgekeken bent? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van een refurbished Samsung telefoon omdat de prijs aantrekkelijker is! 

Goedkope Samsung telefoons

Ontdek direct goedkope Samsung smartphones voor een lage prijs. Uiteraard zijn de getoonde toestellen verkrijgbaar zonder abonnement. Klik op meer informatie om alle specificaties en afbeeldingen te bekijken van het artikel. Goedkope Samsung telefoons zijn verkrijgbaar vanaf 100 euro en komen met garantie. 

Wat is refurbished?

Een refurbished Samsung telefoon is niet zomaar een ‘tweedehands telefoon’ die je kunt kopen op bijvoobeeld Markthandel.nl. De aangeboden goedkope telefoons van Samsung zijn uitvoerig getest, gereinigd en gereviseerd door een professional. Niet voor niets komen de refurbished toestellen met garantie! Het enige verschil tussen de nieuwste Samsung telefoons en de refurbished modellen is de prijs. Kies voor een goedkope of zelfs de goedkoopste Samsung telefoon en ga ook voor refurbished. 


Goedkope telefoon

Je weet precies wat je wilt hebben, een goedkope telefoon die betrouwbaar is. Tijdens je zoektocht kom je verschillende merken tegen in verschillende prijsklasses. Wij van SamsungGalaxy.nl begrijpen dat het niet eenvoudig is om een ‘goede’ en ‘goedkope’ telefoon te vinden. Het team achter deze website heeft verschillende telefoons en merken getest en blijven erbij dat de goedkope Samsung telefoons als beste uit de test komen. Een Oppo, OnePlus of andere Android toestellen komen niet in de buurt van de kwaliteiten van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Voorkom een miskoop en koop de goedkoopste telefoon van Samsung via onze website.