De Samsung Galaxy S21 krijgt vandaag al de November update. Het is vanaf nu mogelijk om direct de update te installeren op Nederlandse en Belgische Galaxy S21 toestlelen.

Samsung Galaxy S21 update November 2021

Oktober is nog niet eens voorbij of de november security update van Samsung is al weer verkrijgbaar. De Koreaanse fabrikant is altijd erg vroeg met haar belangrijkste beveilings updates.
Vandaag is het de Samsung Galaxy S21 serie die de nieuwste update vroegtijdig gaat ontvangen. Vanaf vandaag staat firmwareversie G99*BXXS3AUJ7 klaar om te downloaden.

De security patch van Samsung is 210MB groot maar brengt verder geen grote verandeingen mee. Dit komt ook omdat Android 12 en One UI 4 update snel zal volgen. Wij verwachten namelijk dat deze S21 update de laatste is onder de Android 11 versie. Deze update zorgt voor de de nieuwste verbeteringen in de beveiliging van de Samsung Galaxy S21 serie smartphones. Op dit moment is er nog niet bekend gemaakt door Samsung welke verbeteringen het zijn. De inhoud van deze patch zullen begin volgende week naar buiten worden gebracht.

S21 Galaxy patch

De update is nu OTA beschikbaar op de unbranded Galaxy S21, S21+ en Galaxy S21 Ultra toestellen in Nederland én België.

Heb jij de Galaxy S21-model gekocht bij Vodafone of T-Mobile? Dan is de november update op dit moment nog niet beschikbaar voor jou. Je gaat vanzelf een melding krijgen dat je een update kunt doen. Liever handmatig de update doen? Dan moet je naar: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.