Het is niet onbekend dat Samsung de beste telefoons levert. Mooie schermen, hoge snelheid, goede camera’s en prachtige designs. Hieronder vind je een aantal goedkope maar zeker goede Samsung telefoons. 

Galaxy S21 FE
Dit toestel heeft een 6,4 inch scherm, deze is dus iets groter dan het scherm van de Galaxy S21 en iets kleiner dan het scherm van de S21 Plus. Het voordeel van de S21 FE is dat deze al draait op Android 12!

Galaxy A53
De Galaxy A53 is perfect om foto’s te maken in een hoge kwaliteit én de batterij gaat lang mee! De telefoon heeft 4 camera’s en een hoofdcamera van 64 megapixel. Het scherm is 6,5 inch. De Galaxy A53 is daarnaast ook een lust voor het oog!

Galaxy A23
Dit is één van de betaalbaarste modellen uit de A-serie. De Galaxy A23 heeft een groot scherm van 6,6 inch en een hoge Full HD+ resolutie. Tevens is het toestel erg snel, de Galaxy A23 heeft een snelheid van 90 Hz en een extra grote batterij, zodat je 2 dagen je telefoon niet hoeft op te laden! 

Galaxy A33
Deze telefoon heeft maar liefst 5 camera’s! Daarnaast ook een prachtig design en een 6,4 inch scherm. De snelheid van de Galaxy A33 is 90 Hz en heeft een batterij van 5000 mAh.

Xcover 5
Deze telefoon is waterbestendig en heeft een dikke behuizing. De Xcover 5 kan daardoor wel tegen een stootje. Het scherm is 5,3 inch en een vervangbare batterij van 3000 mAh.

Welke Samsung telefoon past het beste bij jou? Ontdek hier refurbished Samsung telefoons met garantie.