Er is een nieuw scherm voor telefoons ontwikkelt door Samsung Display, dit nieuwe scherm kun je 360 graden vouwen! Er is een nieuw scharnier geplaatst waardoor je de vouw op het scherm minder goed ziet. 

Samsung Galaxy Z Fold

De Galaxy Z Fold 4 heeft een scherm die 180 graden buigt, het scherm kan alleen volledig plat. Maar op de Consumer Electronics Show van 2023 in Las Vegas heeft Samsung een scherm laten zien die 360 graden gevouwen kan worden. Zou dit het scherm worden voor de Galaxy Z Fold 5? 

Het display zit met een 360 graden scherm zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Met een display aan de buitenkant kun je het toestel op een normale manier gebruiken. Het nieuwe scharnier zal in een waterdruppelvorm zijn, waardoor je de vouw in het scherm minder goed zit. Enige tijd geleden werd al bekend gemaakt dat de Galaxy Z Fold 5 een minder zichtbare vouw zou krijgen. Wij zijn erg benieuwd of dit toestel de 360 graden scherm krijgt.

Z Fold 5 en Z Flip 5

De Samsung Galaxy Z  komt als alles goed gaat deze zomer uit, dit zal ook gelden voor de Galaxy Z Flip 5. Zowel de Z Fold 5 als de Z Flip 5 zullen draaien op de Snapdragon 8 Gen 2 chip, deze is razendsnel! Ook zal de Z Fold 5 een ingebouwde S Pen krijgen en een 108 megapixel hoofdcamera.