Samsung heeft opnieuw de update naar One UI 4.1 uitgerold voor de Galaxy S21 FE en de Galaxy Note 20 (Ultra). Je krijgt een notificatie dat de upgrade klaar staat of je kunt handmatig deze upgrade doen om handmatig de upgrade naar One UI 4.1 te starten.

Tijd voor One UI 4.1

Enorm veel toestellen van de Zuid-Koreaase fabrikant draaien inmiddels al op de nieuwe interface van Samsung. Onlangs waren de Galaxy S21 toestellen aan de beurt om de One UI 4.1 upgrade te krijgen. Nu is de Galaxy S21 FE aan de beurt.

Firmwareversie G990BXXU1CVC3 is te downloaden in een pakket van bijna 1,6GB omvang. Het is dus vestandig om deze grote upgrade te doen wanneer je verbonden bent met Wi-Fi.

Galaxy Note 20 Ultra upgrade One UI 4.1

De upgrade naar One UI 4.1 voor de Galaxy Note is een stuk kleiner. De upgrade is 870MG groot en hiermee krijg je alle nieuwe functionaliteiten tot je beschikking. In de patch zit onder andere de beveiligingsupdate van maart, de nieuwe versie van het GOS en alle overige onderdelen.

Installatie

Je krijgt een melding zodra de update klaar staat voor jouw telefoon. Handmatig de upgrade binnenhalen? Ga naar Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.