samsung-telefoons

Samsung slaagt er ieder jaar weer opnieuw in om met haar innovatieve smartphones wereldwijd de meeste mobiele telefoons te verkopen, Het assortiment is Samsung-smartphones zo groot dat er voor elke gebruiker de juiste smartphone te vinden is tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.


Samsung Galaxy Z Fold

Bespaar 66%

Samsung Galaxy S21


Ga naar aanbieding


Meer informatie


galaxy 52

Bespaar 43%

Samsung Galaxy A52


Ga naar aanbieding


Meer informatie


galaxy 21

Bespaar 37%

Samsung Galaxy Z Fold


Ga naar aanbieding


Meer informatie

Samsung Galaxy S

De Samsung Galaxy S-serie vormt ieder jaar het vlaggenschip-model van Samsung met de meest geavanceerde technologie beschikbaar en biedt de Galaxy S hoge prestaties en een elegant design. De Samsung Galaxy S telefoons draaien altijd op de snelste processor van dat moment. Bovendien zijn alle recente modellen van Samsung Galaxy S standaard uitgerust met de nieuwste 5G-technologie, zodat je kan surfen op het snelste netwerk. Met hoogwaardige camera’s kan je haarscherpe foto’s en video’s maken. Het maakt niet uit welk model je kiest: In de toekomst zult je zelfs video-opnamen kunnen maken in 8K-beeldkwaliteit met de Samsung Galaxy S.


Refurbished Galaxy S

Samsung Galaxy Note

Oorspronkelijk werd de Samsung Galaxy Note geïntroduceerd als een oplossing voor de zakelijke markt met een extra groot beeldscherm en de S Pen als optionele invoerpen. Inmiddels worden de smartphones in de Galaxy Note-serie op verschillende manieren gebruikt. Naast het gebruik van de notitie en vertaal-opties van de Galaxy Note, kan je de smartphone ook gebruiken als entertainmentsysteem dat in je broekzak past. In de afgelopen jaren heeft Samsung het scherm van de Galaxy Note-modellen steeds groter gemaakt en de S Pen is ook uitgebreid met verschillende functies: je kunt er aantekeningen mee maken, tekeningen maken en met één klik vertaalsuggesties weergeven. Met Bluetooth compatibiliteit kan je zelfs de Galaxy Note op afstand bedienen.


Refurbished Galaxy Note


Samsung Galaxy A

Samsung Galaxy A smartphones zijn een betaalbare optie voor smartphone-gebruikers. De Samsung Galaxy A-modellen met high-end functies behoren tot de populairste telefoons in het middensegment en mogen zeker niet worden onderschat vanwege hun compactere formaat. De populairste Samsung Galaxy A modellen zijn perfect voor de prijsbewuste gebruiker van een mobiele telefoon die toch wil genieten van nieuwe technologieën zoals 5G-internet


Refurbished Galaxy A

Samsung Galaxy Z Fold, Samsung Galaxy Flip en Samsung W

De Samsung Galaxy Fold technologie is bijzonder innovatief: een opvouwbare smartphone met een display van flexibel glas. De nieuwe Galaxy Z Fold biedt enorm veel potentieel en optimale flexibiliteit in het dagelijks gebruik. In de Flex-modus kan je de Galaxy Fold openklappen en rechtop zetten, zodat je handsfree kan skypen of een video kan kijken. De nieuwste Samsung toestellen in de Fold-serie zijn de Samsung Galaxy Flip en Samsung Galaxy W, waarmee met het slanke ontwerp de voordelen van opvouwbare smartphones naar een hoger niveau zijn gebracht.


Opvouwbare telefoons

Telefoons van Samsung met abonnement vergelijken

Maak geheel vrijblijvend gebruik van onze Samsung vergelijker. Kies het gewenste toestel in de filter (links) en vergelijk de aanbieders met elkaar. Alle toestellen hieronder zijn ‘nieuw’ en zijn dus geen refurbished modellen.