Op het laatste moment heeft Samsung alsnog een update klaargezet voor de Galaxy S20, S20+ en de S20 Ultra. Verassend genoeg gaat het niet om een update met het nieuwe besturingssysteem van Google Android 12.

December update Galaxy S20

Afgelopen week bespraken wij nog de Galaxy S20 en een update naar Android 12. Wij hadden namelijk verwacht dat Samsung de upgrade in januari zal aanbieden inclusief het besturingssysteem. Inmiddels is de update van maar liefst 180MB beschikbaar voor de Galaxy S20, S20+ en de Galaxy S20 Ultra. Firmwareversie G98**XXSCDUK1 bevat géén Android 12, en ook geen One UI 4. Wij verwachten dat binnekort er de upgrade naar Android 12 beschikbaar zal zijn voor deze genoemde Galaxy toestellen van Samsung.

Vanaf nu beschikbaar

De December update voor je Galaxy S20 toestel is dus vanaf nu per direct beschikbaar. Je kan hem installeren op alle toestellen in Nederland Belgie. De update is voor zowel unbranded als branded Samsung telefoons. Je krijgt (zoals iedere keer) automatisch een melding dat er een update klaar staat op je mobiel. Geen melding ontvangen? Check de beschikbaarheid via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.