Het heeft er alle schijn van dat Samsung dit jaar geen Galaxy A74 gaat uitbrengen. Daardoor wordt de Samsung Galaxy A54 een topper in de A-Serie.

Release Galaxy A74

Er is op dit moment nog helemaal niks bekend over de Galaxy A74, het lijkt er op dat Samsung deze niet gaat uitbrengen in 2023. Er zijn tot nu toe geen testen geweest en er zijn geen firmwares. De Galaxy A73 werd het afgelopen jaar al in minder landen uitgebracht dan de Galaxy A72 in 2021. Het lijkt er op dat de lijn wordt doorgetrokken.

Samsung Galaxy A-modellen

Nu de Samsung Galaxy A7x-lijn- lijkt te verdwijnen, vragen wij ons af of Samsung een gat laat ontstaan tussen de A- en S- series. Er lijkt nog geen Galaxy S22 FE of Galaxy S23 FE aan te komen. Wij zijn dus erg benieuwd of de ruimte tussen een Galaxy A54 en Galaxy S23 opgevuld gaat worden. De Samsung Galaxy S22 heeft nog zeker 4 jaar ondersteuning, het kan zijn dat dit toestel deze ruimte gaat opvullen.

Nieuwe Samsung telefoons

Of het helemaal zeker is dat Samsung geen Galaxy A74 in 2023 gaat uitbrengen, weten we nog niet. Wat nog niet is, kan natuurlijk nog wel komen. Het zou voor liefhebbers die niet teveel voor een goede telefoon met goede camera willen betalen goed nieuws zijn als de A74 wel wordt uitgebracht. Maar op dit moment ontbreekt nog alle informatie over een eventueel nieuw Galaxy smartphone A74 toestel.

Mochten wij meer weten, dan laten we je dit uiteraard weten!