Door een ‘foutje’ van de marketing afdeling is er een uitnodiging verstuurd met informatie over de nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 4 en de Z Fold. In deze uitnodiging staat dat deze op 10 augustus gelanceerd zal worden.

Lancering Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4

De nieuwste opvouwbare telefoon van Samsung komt dus begin augustus uit. Eerder vandaag was er op Twitter al een afbeelding te zien waarop te zien is dat de Galaxy Unpacked op 10 augustus zal plaatsvinden. De nieuwste Samsung telefoons verschillen behoorlijk met hun voorgangers. De Z Flip 4 en Z Fold 4 komen namelijk met de plus-versie van Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 1 processor. De Samsung Galaxy Z Flip 4 komt tevens met een ‘grotere’ accu. De camera’s zijn te vergelijken met die van de Galaxy S22 toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Galaxy Watch 5 ProSamsung lanceert meer in augustus

De Samsung Flip en Fold zijn niet de enige Galaxy gadgets die de fabrikant gaat lanceren in augustus dit jaar. Na alle verwachtingen gaan ook de Galaxy Watch 5 en Wacht 5 Pro gelanceerd worden tijdens deze lanceringsevent.

Wat kosten de nieuwe telefoons?

Wanneer de Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4 daadwerkelijk gelanceerd gaan worden op 10 augustus dan zullen ze verkrijgbaar zijn vanaf 26 augustus. Echter kun je wel direct na de launch de nieuwe smartphone’s alvast bestellen via een pre-order.

De toestellen komen wel met een prijskaartje die je kan en mag verwachten van deze nieuwe telefoons van Samsung. De Galaxy Z Fold 4 zal ongeveer hetzelfde kosten als de voorganger. Het basismodel met een opslag van 128GB is op dit moment verkrijgbaar vanaf €1050. De Samsung Galaxy Z Fold 4 gaat wel een stuk duurder worden, waarschijnlijk boven de 1500 euro per toestel.